Lakrids småkager
Prøv vores opskrift på småkager med lakrids
Ingredienser:
- 500 g økologisk hvedemel.
- 1 tsk. bagepulver.
- 50 g engelsk lakridspulver.
- 375 g økologisk smør.
- 300 g fint rørsukker.
- 2 økologiske æg.
- Sigt mel sammen med bagepulver i en skål.
- Tilsæt lakridspulver og smør i små tern.
- Ælt dejen i maskine eller med hænderne til smørret ikke kan ses.
- Trilles til stænger ca. 4 cm. i diameter sættes i køleskab til næste dag, og skæres herefter i tynde skiver.
- Bages ved 180 grader i almindelig ovn eller 160 grader i varmluftsovn. Ca. 10–15 min.
Erstat rørsukker med 150 g sukrin m. stevia eller 300 g sukrin, hvis du vil bage småkagerne uden sukker.
Hent opskriften i PDF HER.