Gulerodstrekanter m. FiberHUSK
Prøv vores opskrift på gulerodstrekanter med bl.a. FiberHusk
Ingredienser:
Opskrift: Økonoma Hanne Jensen for W. Ratje Frøskaller.
- 300 g vand
- 400 g ylette
- 13 g tørgær
- 20 g FiberHUSK
- 7 g salt
- 5 g sukker (saccharose)
- 9 g rapsolie
- 50 g solsikkekerner
- 200 g havreklid
- 250 g fuldkornsmel
- 425 g hvedemel
- 200 g revet gulerod
Fremgangsmåde:
- Lun vandet og udrør gær og FiberHUSK heri. Lad det hvile i 5 minutter.
- Skræl gulerødderne og riv dem groft. Kom gulerødder og de øvrige ingredienser i FiberHUSK blandingen, melet af flere omgange.
- Ælt dejen godt igennem. Dæk den til og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
- Slå dejen ned, del den i 6 stykker, og tril hver dejklump til en stor bolle. Hver bolle skæres i 4 trekanter, der lægges på en bageplade med bagepapir.
- Lad gulerodsstykkerne efterhæve i ca. 15 minutter.
- Pensl stykkerne med syrnet mælkeprodukt og drys med havreklid.
- Bag stykkerne ved 200 grader i ca. 30 minutter.
- Afkøles på en bagerist.
Opskrift: Økonoma Hanne Jensen for W. Ratje Frøskaller.