(Næsten) sunde kanelsnegle
Opskrift på ca. 16 lækre kanelsnegle
Til ca. 16 kanelsnegle skal du bruge:
25 g gær
1,5 dl mandelmælk
1 spsk skyr
1 æg
0,5 spsk honning
½ tsk salt
ca. 330 g mel
(fuldkorn-, og andre slags mel kan bruges)
Kanelfyld:
Blødt kokosolie
Kanel
Honning
Kardemomme
Vanilje
Mælken lunes og blandes sammen med gær og skyr. Derefter tilsættes de resterende ingredienser. Dejen æltes godt og stilles til hævning i 40 min.
Dejen rulles ud til en firkant i et tyndt lag, og så bliver kanelfyldet smurt på. Derefter rules dejen sammen til en lang rulle, og så skæres sneglene af. De lægges op på en bageplade og bliver fladet lidt ud. Sneglene skal hæve 30-60 min. inden de skal i ovnen i 15-20 min. på 180 grader.
Kilde: www.emilie-wagner.bloggersdelight.dk