Rosinboller med FiberHUSK
Opskrift på rosinboller med bl.a. FiberHusk
Ingredienser:
- 4 æg
- 1 dl kokosmælk
- 30 gram smeltet smør
- 1/4 dl FiberHUSK®
- 3/4 dl mandelmel (fra Funktionel mad)
- 4 spsk. sukrin
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl rosiner
Fremgangsmåde:
- De våde ingredienser blendes eller piskes, hvorefter de tørre blandes og røres i. Rosinerne røres i til sidst.
- Dejen hviler 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig. Hvis dejen er for våd til at kunne formes til boller, tilsættes lidt ekstra mandelmel.
- Der formes 6 boller, der trykkes lidt flade, pensles med æg eller smeltet smør.
- Rosinbollerne bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus.
Få mere inspiration på www.lowcarb.dk. Her kan du også læse mere om Tatjanas kogebog ”Low carb lækkerier – nye opskrifter uden mel og sukker”.
Få opskriften i en flot PDF-fil HER.