Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Banankage med chokolademousse

Opskrift på lækker økologisk banankage

Opskriften er for 1 bradepande

Kagen:
12 økologiske æg
680 g økologisk sukker
8 tsk økologisk vaniljesukker
500 g økologisk mel
4 tsk økologisk bagepulver
400 g smeltede økologsik smør
5 økologisk bananer

Sådan gør du:
Sukker og æg piskes luftig. 
Under piskning kom bananen i, så de bliver most 
Hæld smørret i og sigt mel, vaniljesukker og bagepulver i, vend det sammen med en dejskraber.
Bag kagen i oven ved 180 grader i 40 min, når kagen er færdig sættes den på køl til den er kold.
 
Moussen:
10 (past.) økologiske æggeblommer
150 g økologisk sukker
1 økologisk vanilje stang
300 g økologisk chokolade
10 (past.) økologiske æggehvider
2 dl økologisk fløde

Sådan gør du:
Æggeblommer, sukker og marven fra vaniljestangen piskedes luftig, i mens smeltes chokoladen.
Æggehviderne piskes luftig og fløden piskes let.
Æggeblomme massen vendes med chokoladen, derefter vendes æggehvideren i og til sidst fløden.
Massen hældes ud oven kagen, og sættes på køl i ca. 1 time.


Sortér efter