Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Grovboller

Prøv Trine Vesteraas opskrift på grovboller

Uden mælk, gluten og sukkerAntal: 10-12 stk.

Ingredienser:

  • ½ l lunken vand
  • 15 g skallin
  • 100 g glutenfri havregryn
  • 2 spsk tørret brændenælde
  • 25 g græskarkerner
  • 25 g chiafrø
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g rismel
  • 125 g boghvedemel
Fremgangsmåde:
  1. Rør vand og skallin sammen. Lad det stå ca. 10 min., til det bliver en grødagtig masse. 
  2. Rør de øvrige ingredienser i. 
  3. Kom vand på hænderne, og form dejen til boller. 
  4. Pensl med olivenolie. 
  5. Pynt med græskarkerner og havregryn. 
  6. Bages på 200ºC i ca. 30 min. Det er vigtigt, at ovnen er helt varm, når bollerne sættes ind, samt at bagetiden overholdes!

NB! Denne opskrift kan også bruges til grovflütes.


Kilde: Trine Vesteraa - Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Sortér efter