Mandelstykker
LCHF - GLUTENFRI - LOW CARB SLIK
Ingredienser (16 stk.)
120 g FiberSirup Clear
50 g mørk chokolade 85%, smeltet
80 g finthakkede mandler
125 g blandede nødder (valnødder, pekannødder, mandler og pistaciekerner)
lidt hakkede pistaciekerner til pynt
Sådan gør du:
• Smelt FiberSirup Clear i en gryde indtil den bobler
• Hak dine nødder og bland dem i den varme sirup
• Bland mandelmelet i
• Med fugtede hænder, former du 2 stænger på ca 3½ x 22 cm og pakker dem ind i bagepapir
• Læg stængerne i fryseren i ca ½ time, indtil massen er helt fast
• Smelt chokolade i små stykker, ved svag varme i en gryde
• Overtræk de hele stænger med smeltet chokolade
• Pynt med hakkede pistaciekerner
• Lad chokoladen størkne og skær ud i trekantede bidder – ca. 16 stk/ stang
• Opbevares køligt
Denne opskrift er venligst udlånt at Ravfood.com
• Hak dine nødder og bland dem i den varme sirup
• Bland mandelmelet i
• Med fugtede hænder, former du 2 stænger på ca 3½ x 22 cm og pakker dem ind i bagepapir
• Læg stængerne i fryseren i ca ½ time, indtil massen er helt fast
• Smelt chokolade i små stykker, ved svag varme i en gryde
• Overtræk de hele stænger med smeltet chokolade
• Pynt med hakkede pistaciekerner
• Lad chokoladen størkne og skær ud i trekantede bidder – ca. 16 stk/ stang
• Opbevares køligt
Denne opskrift er venligst udlånt at Ravfood.com