Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Bønner, ris og pasta

Bønner, ris og pasta

Bønner findes i mange afskygninger og alle med hver deres unikke smag og udseende. Og der findes bestemt flere slags bønner end de fine lange grønne bønner. Bønner er rige på proteiner og egner sig godt som tilbehør og i forskellige retter.
Sortér efter

Som tilbehør til et lækkert stykke kød eller en god smagfuld gryderet egner bønner, ris og pasta sig vældigt godt.

For eksempel er der:

  • kæmpebønner som har en lækker nøddeagtig smag
  • butter bønner som har en cremet og blød smag
  • azuki
  • baked
  • kidney
  • og mange flere...

Hver især med deres specifikke smag. Bønner er velegnet til salater, supper, gryderetter, puré eller som tilbehør. De fleste bønner skal ligge i blød i nogle timer inden de koges. Ud over bønner finder du også ris og pasta. Pasta dækker over en bred vifte af varer, lige fra de almindelige pastaskruer, til lasagneplader og nudler.

De fleste af varianterne er økologiske samt og nogle enkelte glutenfrie. Yderlige tilbehør kan være ris, linser og ærter. Især linser er blevet en populær spise pga. af hurtig tilberedning og at disse er rige på kulhydrater. Så skal du tilberede en lækker middag kan du få inspiration her.