Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Mine knækbrød af Julie Berthelsen

Julie Berthelsens favorit knækbrød, få hendes opskrift lige her

Ca 20 stkMine knækbrød af Julie Berthelsen

Ingredienser
2 dl hørfrø
1 dl vand
1 dl græskarkerner
1 dl mandler eller hasselnødder
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
2-3 spsk mandel- eller sesammel
2 æggehvider
1 tsk bagepulver
1 tsk salt

Fremgangsmåde
Tænd for ovnen på 160°C varmluft. Sæt hørfrøene i blød i koldt vand i 15 minutter. De skal have en geléagtig konsistens. Hak græskarkerner og mandler/nødder groft.
Hæld kerner og nødder i hørfrøgeléen og tilsæt de øvrige ingredienser. Bland det hele godt sammen med en dejskraber i ca. 5 minutter.
Spred dejen ud på en bradepande beklædt med bagepapir. Den skal være ca 1 cm tyk og uden huller.
Skær herefter dejen ud i mindre rektangler. Eller brug et glas og pres cirkler i dejen, hvis du vil have runde knækbrød.
Bag knækbrødene i 35 minutter. Lad dem køle af og knæk dem forsigtigt fra hinanden, hvis de hænger sammen. Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Sortér efter