Marengskys med kokos
LOW CARB - GLUTENFRI
Ingredienser (til 20 kys)
150 g FiberSirup Clear
100 g revet kokosmel
75 g smeltet mørk chokolade til bund/pynt
• pisk æggehvider helt stive
• varm sirup op til den bobler lidt i overfladen og lad den køle ned ica. 10 sek.
• hæld sirup i en meget tynd stråle ned i de stive æggehvider imens du pisker på højeste
• tilsæt revet kokosmel
• hæld massen i en sprøjtepose og sæt ca. 20 toppe på en bageplade
• bages i ovnen i ca. 1 time ved 110 grader (du må IKKE bruge varmluftovn)
• lad kyssene køle ned i ovnen
• pynt med chokolade og opbevares i en lufttæt beholder
Næringsindhold i 1 stk incl. chokoladebund:
Kalorier: 58
Kulhydrat: 1½ g
Kostfibre: 5 g
Fedt: 4,2 g
Protein: 1 g
Denne opskrift er venligst udlånt at Ravfood.com