Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Grovboller med græskarkerner og chiafrø

Prøv vores opskrift på grovboller med bl.a. græskarkerner og chiafrø

Antal: 10-12 stk.

Ingredienser:

  • ½ l lunken vand
  • 15 g skallin
  • 100 g glutenfri havregryn
  • 2 spsk tørret brændenælde
  • 25 g græskarkerner
  • 25 g chiafrø
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g rismel
  • 125 g boghvedemel

Fremgangsmåde:

  1. Rør vand og skallin sammen. Lad det stå ca. 10 min. til det bliver en grødagtig masse. 
  2. Rør de øvrige ingredienser i. 
  3. Kom vand på hænderne, og form dejen til boller. 
  4. Pensl med olivenolie. 
  5. Pynt med græskarkerner og havregryn. 
  6. Bages på 200ºC i ca. 30 min. 
  7. Det er vigtigt, at ovnen er helt varm, når bollerne sættes ind, samt at bagetiden overholdes.
Sortér efter