Super lav-selv-proteinbar
Prøv vores opskrift på proteinbar - perfekt til efter din træning
Denne rawfood proteinbar indeholder alt det, som du behøver før og efter træningen! RAW, vegan, laktose- og glutenfri.
Antal: 10-12 stk.
Ingredienser:
- 1 dl hampprotein pulver
- ½ dl chiafrø
- ½ dl incabær
- ½ dl mandler
- ½ dl hasselnødder
- 6 stk mellemstore tørrede figner
- 2 spsk acaipulver
- 1 knivspids kanel
- 1 knivspids vaniljesukker
- 2 spsk friskpresset citronsaft
- 1 spsk honning
- Evt. vand
- Desuden: ½ dl finthakkede mandler
Fremgangsmåde:
- Kom alle de tørre ingredienser i en blender.
- Tilsæt dernæst friskpresset citronsaft og honning.
- Blend det hele sammen til en jævn masse.
- Tilsæt eventuelt lidt vand efter behov – kun ganske lidt.
- Rul dejen ud med en kagerulle og strø de hakkede mandler på begge sider.
- Deles i 10-12 stykker.
Tip! Smør kniven med lidt raps- eller hørfrøolie – så er det lettere at skære Udrul dejen mellem to stykker bagepapir eller brug en smule flormelis for at forhindre, at dejen klisterer fast til bordet.