Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Æblecupcakes med vaniljecreme

Lækre glutenfri cupcakes, som også kan laves med pærecreme.

INGREDIENSER
  • 14 spsk fintmalet mandler
  • 6 spsk kokosmel - fedtreduceret
  • 4 tsk bagepulver
  • 3 dl Sukrin
  • 1 dl blødt smør
  • 4 æg (stuetemperatur)
  • 1 dl græsk yoghurt (stuetemperatur)
  • Et æble
  • 1 tsk kanel

Vaniljecreme:
  • 2,5 dl letmælk
  • 40 g Sukrin
  • 2 æggeblommer
  • 20 g Maizena
  • 1 tsk vaniljepulver (eller 1-2 vaniljestænger)

Flødeskum:
  • 1,5 dl fløde
  • Sukrin efter smag

INSTRUKTIONER
Start med vaniljecreme. Kog mælk, Sukrin og vanilje på lav varme. Tag gryden fra varmen når mælke-blandingen når kogepunktet. Pisk æggeblommer og majsstivelse i en separat skål og pisk det derefter i mælke-blandingen. Sæt gryden tilbage på kogepladen og lav et opkog. Blandingen vil blive tykkere, når den når kogepunktet. Når den er klar køles den af i køleskab.
Pisk smør luftigt. Tilføj lidt efter lidt Sukrin, så ét æg ad gangen. Pisk græsk yoghurt og vaniljepulver i dejen.

I en anden skål blandes findelte mandler, kokosmel og bagepulver. Vend det tørre og våde sammen med en dejskraber. Bland stille og roligt. Tilsæt hakket æble og 1 tsk kanel.
Fordel i cupcakeforme ca. 12 stk. Bages i ovnen ved 175 grader i 25 min. og afkøles.
Pisk fløde og Sukrin til skum. Lav et hul i midten af hver cupcake. Fyld dette med vaniljecreme, ca. en spiseskefuld i hver cupcake. Drys lidt revet æble over og pynt med en klat flødeskum øverst.


Kilde: sukrin.com/dk

Sortér efter