Stenalder boller
Opskrift på stenalder boller med bl.a. FiberHusk
Antal: 10-12 boller.
Ingredienser:
- 1 dl kværnede hørfrø
- 1 dl kværnede sesamfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 4 dl kokosmel
- 100 g mandelmel
- 1 nip salt
- 4 spsk Fiber Husk
- 1 pk økologisk gær
- 4 dl lunken vand
- Sesamfrø og lidt salt til at trille/drysse bollerne med
Fremgangsmåde:
- Rør gæren ud i det lunkne vand sammen med salt.
- Tilsæt Fiber Husk, og pisk luftig i 5 minutter.
- Tilsæt de tørre ingredienser, og rør dejen godt sammen.
- Form 10-12 boller med fugtige hænder.
- Tril eller drys bollerne med sesam, og tryk bollerne lidt flade.
- Lad bollerne hæve et lunt sted i ½ time.
- Bag bollerne i ca. 30 minutter ved 165 grader.
Få opskriften i en flot PDF-fil HER.