Kanelsnegle m. FiberHUSK
Opskrift på skønne kanelsnegle med bl.a. FiberHusk
Ingredienser:
Opskrift: Økonoma Hanne Jensen for W. Ratje Frøskaller.
- 3,5 dl Mini mælk
- 50 g gær
- 10 g sukker (saccharose)
- 3 g salt
- 20 g FiberHUSK1 æg
- 400 g hvedemel
- 100 g Becel margarine
- 30 g strøsukker
- 6 g kanel
Fremgangsmåde:
- Lun mælken og udrør gær og FiberHUSK heri.
- Bland de øvrige ingredienser i, melet af flere gange.
- Lad dejen hæve tildækket 30-60 minutter.
- Slå dejen ned og udrul den til et rektangulært stykke, ca. 25 x 40 cm.
- Margarinen smøres på, og kanel og strøsukker drysses over - rul derefter dejen sammen som en roulade.
- Udskær i passende stykker.
- Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir.
- Efterhæver ca. 30 minutter.
- Sneglene pensles med æg og bages i 15 - 18 minutter ved 170 grader.
- Når sneglene er afkølet, kan de pyntes med sukkerfri flormelis.
Opskrift: Økonoma Hanne Jensen for W. Ratje Frøskaller.