Low carb gulerodsboller
Lækre low carb gulerodsboller
• 550 g gulerødder (klargjort vægt)
• 3 æg
• 3 store spsk yoghurt/skyr
• 1,5 tsk salt
• 2 spsk fiberHUSK
• 3 gode spsk kokosfibre
• evt. kerner/frø til drys
Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Puls dem af et par omgange i blenderne til de er helt fint hakkede (couscous-struktur). Rør de hakkede gulerødder med æg og yoghurt og rør herefter salt, husk og kokosfibre i. Form til 6-7 store flade boller vha. ske og hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med dine yndlingskerner/-frø og bag dem ca. 30 minutter ved 200 grader i en forvarmet ovn.
• 3 æg
• 3 store spsk yoghurt/skyr
• 1,5 tsk salt
• 2 spsk fiberHUSK
• 3 gode spsk kokosfibre
• evt. kerner/frø til drys
Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Puls dem af et par omgange i blenderne til de er helt fint hakkede (couscous-struktur). Rør de hakkede gulerødder med æg og yoghurt og rør herefter salt, husk og kokosfibre i. Form til 6-7 store flade boller vha. ske og hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med dine yndlingskerner/-frø og bag dem ca. 30 minutter ved 200 grader i en forvarmet ovn.
Kilde: madlaboratoriet.blogspot.dk