Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Stenalder müslibarer med chiafrø og kokos

Opskrift på stenalder müslibarer med chiafrø og kokos - mums!

Stenalder myslibarAntal: 10 stk.

Dej:
  • 250 g mandelmel
  • 100 g hørfrø
  • 100 g revet kokosmel
  • 100 g solsikkekerner
  • 2 spsk chiafrø
  • 5 æg
  • 2 spsk honning
Pynt:
  • 100 g mørk chokolade, 70% 
  • 1-2 spsk frysetørrede bær, f.eks. hindbær
  • I stedet for frysetørrede bær, kan du drysse barerne med en smule lakridspulver
Fremgangsmåde:
  1. Tænd ovnen på 200ºC. 
  2. Kom alle ingredienserne til dejen i en blender eller foodprocessor. Blend det hele godt sammen. 
  3. Form dejen til små, runde boller - 8 cm i diamenter. 
  4. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. 
  5. Bag barerne i ca. 20 minutter, eller indtil de er sprøde og lysebrune. 
  6. Lad barerne køle helt af. 
  7. Smelt chokoladen, og dyp halvdelen af müslibarerne i chokolade, og drys med frysetørrede bær.

Opbevar müslibarerne i en tætsluttet dåse.

Tip: I stedet for frysetørrede bær, kan du drysse barerne med en smule lakridspulver.


Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.



Sortér efter