Stenalder müslibarer med chiafrø og kokos
Opskrift på stenalder müslibarer med chiafrø og kokos - mums!
Antal: 10 stk.
Dej:- 250 g mandelmel
- 100 g hørfrø
- 100 g revet kokosmel
- 100 g solsikkekerner
- 2 spsk chiafrø
- 5 æg
- 2 spsk honning
- 100 g mørk chokolade, 70%
- 1-2 spsk frysetørrede bær, f.eks. hindbær
- I stedet for frysetørrede bær, kan du drysse barerne med en smule lakridspulver
- Tænd ovnen på 200ºC.
- Kom alle ingredienserne til dejen i en blender eller foodprocessor. Blend det hele godt sammen.
- Form dejen til små, runde boller - 8 cm i diamenter.
- Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag barerne i ca. 20 minutter, eller indtil de er sprøde og lysebrune.
- Lad barerne køle helt af.
- Smelt chokoladen, og dyp halvdelen af müslibarerne i chokolade, og drys med frysetørrede bær.
Opbevar müslibarerne i en tætsluttet dåse.
Tip: I stedet for frysetørrede bær, kan du drysse barerne med en smule lakridspulver.
Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.