Fladbrød med røget laks og peberrodscreme
Et lækkert pift til middagsbordet
Ingredienser til fladbrød:
- 165 gr spelt mel
- 50 g rugmel (mørk)
- 2 måleskeer NDS® Collagen (alle typer kan bruges)
- 1 tsk. groft salt
- 1 tsk. kommen frø
- 2 tsk. bagepulver
- 200 gr yoghurt naturel
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. vand
Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt derefter resten af ingredienserne. Hvis en køkkenmaskine anvendes brug da dej krogen på medium hastighed i 3 minutter, indtil dejen er lind og hænger sammen som en dej.
Del op i 6 kugler og rul dem ud til ½ cm tykkelse.
Opvarm en pande på medium varme. Tilsæt olivenolie og steg 1 ½ - 2 minutter på hver side.
Ingredienser til peberrodscreme:
- 2 spsk. cremefraiche
- Saften fra en ½ lime
- 20 g peberrod frisk revet
Smør peberrodscreme på et stykke fladbrød. Læg et par skiver røget laks ovenpå.
Opskriften er sponsoreret af Engholm NDS