Kartoffelsalat med sommergrønt
Prøv denne herlige kartoffelsalat med butterbeans, cornichoner og asparges
Til 4 personer.
Ingredienser:
- 3 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æblecidereddike
- Salt og peber
- 7-10 nye kogte kartofler
- 350 g butterbeans
- ½ rød chili
- ½ rødløg
- 6-8 cornichoner
- 3 nye små gulerødder
- 6 radiser
- 6 grønne asparges
- ½ salathoved revet i grove stykker
- 8 soltørrede tomater i olivenolie
- Masser af krydderurter efter smag
- Rør olivenolie sammen med æblecidereddike, salt og peber.
- Skær kartoflerne i skiver og rødløget i små tern.
- Bland det sammen med dressingen.
- Det må meget gerne trække nogle timer inden resten af ingredienserne kommes i.
- Kartoflerne kan sagtens være lune, når de blandes med dressingen, bare de er kolde, når resten tilsættes.
- Cornichoner og soltørrede tomater skæres i små tern.
- De øvrige grøntsager rengøres og skæres i passende stykker.
- Fjern stilk og kerner fra chilien, inden den skæres i helt små tern.
- Vask og hak krydderurterne, og bland det hele sammen.
Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.
Hent opskriften som PDF-fil HER.