Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Kartoffelsalat med sommergrønt

Prøv denne herlige kartoffelsalat med butterbeans, cornichoner og asparges

Kartoffelsalat med sommergrønt

Til 4 personer.

Ingredienser:

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Salt og peber
  • 7-10 nye kogte kartofler
  • 350 g butterbeans
  • ½ rød chili
  • ½ rødløg
  • 6-8 cornichoner
  • 3 nye små gulerødder
  • 6 radiser
  • 6 grønne asparges
  • ½ salathoved revet i grove stykker
  • 8 soltørrede tomater i olivenolie
  • Masser af krydderurter efter smag
Fremgangsmåde:
  1. Rør olivenolie sammen med æblecidereddike, salt og peber. 
  2. Skær kartoflerne i skiver og rødløget i små tern. 
  3. Bland det sammen med dressingen. 
  4. Det må meget gerne trække nogle timer inden resten af ingredienserne kommes i. 
  5. Kartoflerne kan sagtens være lune, når de blandes med dressingen, bare de er kolde, når resten tilsættes.
  6. Cornichoner og soltørrede tomater skæres i små tern. 
  7. De øvrige grøntsager rengøres og skæres i passende stykker. 
  8. Fjern stilk og kerner fra chilien, inden den skæres i helt små tern.
  9. Vask og hak krydderurterne, og bland det hele sammen. 
Kan spises som den er eller serveres med godt brød til. Er god til madpakken, hvis bare man venter med at komme salatbladene i.


Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.

Hent opskriften som PDF-fil HER.


Sortér efter