Vegetarisk karry med bønner og blomkål
Prøv denne lækre vegetarret med økologiske hvide kidneybønner
Tilberedningstid: 35 min. Aktiv tid: 25 min.
Antal: 2 person
Ingredienser:
- 200 g Toftkær forkogte økologiske hvide kidneybønner
- 1 løg
- 2 hvidløg
- 5 cm ingefær
- 1 spsk. garam marsala
- 1 tsk. karry
- ½ tsk. kanel
- 1 helt blomkål
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 dl fløde el. kokosmælk
- Salt
Tilberedning:
Hak løg, hvidløg og ingefær. Rens og snit blomkål, peberfrugt og tomater i tern. Svits hvidløg, løg og tomatpuré af sammen med krydderierne.
Steg blomkålen med de øvrige grøntsager og kom kokosmælk eller fløde ved. Kom tomaterne i og smag til med salt. Lad retten simre samtidig med at bønnerne koger i en gryde for sig - begge dele i 10 min. Kom peberfrugten i gryderetten og lad retten småkoge i 4 min. Kom derefter de kogte bønner i og lad retten simre i yderligere 1 min.
Forslag til tilbehør: Ris, peanuts og frisk koriander