One pot pasta
Anret pastaretten på tallerkner og drys med parmesan og frisk basilikum
Ingredienser:
½ squash
1 mellemstort løg
2 gulerødder
15 cherrytomater
1 pakke øko soltørrede tomater
2 fed hvidløg
½ glas øko tomatpuré
½ glas mosede tomater
275 g butter beans (brug evt. dem fra dåse)
2 spsk. italiensk krydderi
1 pakke øko pasta
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
Sådan gør du:
Hvis du ikke vælger bønner fra dåse, skal disse iblødesættes og koges efter anvisning på posen. Skær squash, gulerødder og løg i mindre tern. Skær cherrytomater og soltørrede tomater i halve. Hak hvidløg fint, og kom herefter alle ingredienserne op i en gryde. Lad retten koge op et kort øjeblik under omrøring. Skru herefter ned på middelvarme og kom låg på. Lad retten simre i 10-15 minutter alt afhængig af hvordan du ønsker din pasta.
Kilde: Urtekram