Kartoffelsalat med kapers og dild
Prøv Trine Vesteraas kartoffelsalat med kapers og dild
Til 4 personer
Dressing:- 3½ spsk. olivenolie
- 1½ spsk. æblecidereddike
- ½ tsk. honning
- Salt og frisk kværnet peber
- 700 g kogte afkølede kartofler
- ½ rødløg
- Et lille stykke frisk chili
- ¼ spidskål – gerne et rødt/ lilla
- 2-3 spsk. kapers
- 1 bundt dild
- Frisk spinat eller babyleaves
Fremgangsmåde:
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
- Skær kartoflerne i skiver, og hak rødløg og chili helt fint.
- Hak dilden og snit spidskålet fint.
- Lad kapersene dryppe af, og vend så alle ingredienser i dressingen.
- Lad gerne salaten trække lidt før servering, og tilsæt den friske spinat lige før servering.
Opskrift fra www.trinevesteraa.dk.