Champignonsuppe
Perfekt til den kolde tid!
Antal: 4 personer
Ingredienser:
- 2 Løg
- Fed hvidløg
- 500g champignon
- 1 liter grøntsags juice
- 1spsk sukker
- 1 spsk salt
- 1 spsk honning
- Hvid peber
- 3 dl. fløde
Tilberedning:
Løg og hvidløg hakkes og sauteres med lidt olie i en gryde. Når dette er let sauteret, kommes 100 g af champignon (kvarte eller skiver) og sauteres lidt videre.
Grøntsagsjuice tilsættes og suppen varmes op til kogepunktet. Tilsæt fløden. Smag til med salt, peber, sukker og honning. Lad suppen simre ved kogepunktet 5-10 min. Tag derefter suppen af varmen og blend den med en lille klat smør).
Rist de resterende champignoner. Servér suppen varm i dybe tallerkner/skåle. Kom de ristede champignon i og drys med hakket persille.