Tomat og vandmelon Gazpacho
Opskriften rækker til 2 portioner eller 4 forretter
Ingredienser:
- 300 gr cherry tomater
- 200 gr vandmelon i tern
- 100 gr agurk
- ½ rød peberfrugt
- 1 forårsløg
- 1 fed hvidløg
- 10 basilikum blade
- 20 ml. sherry eddike
- 20 ml. jomfruolivenolie
- 30 gr rasp (kan evt. erstattes med Glutenfri rasp)
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 2 måleske NDS® collagen (alle typer kan bruges)
- 1 dl. tomatjuice
- Smag til med salt og peber
Garniture:
- 2 tsk. ristede pinjekerner
- Hele basilikum blade
- 1 tsk. jomfruolivenolie
Fremgangsmåde:
Dagen før:
- Halver tomaterne, skær agurken i grove tern, skær peberfrugten i tern og fjern kernerne.
- Skær der pillede hvidløg i skiver og skær resten af ingredienserne i mindre stykker.
- Mix det hele i en skål og lad det marinere tildækket natten over køligt, dog ikke i køleskabet.
- Dagen efter tilsættes NDS® collagen og det hele skal nu blendes godt.
- Før det hele igennem i en si.
- Tilføj sidst tomatjuicen og smag til med salt og peber.
- Serveres med en topping at pinjekerner, basilikumblad og hæld lidt olivenolie rund på toppen af suppen
Opskriften er sponsoreret af Engholm NDS