Chili Con Carne
En klassiker til middagsbordet!
Tilberedningstid: 35 min. Aktiv tid: 15 min.
Antal: 2 personer
Ingredienser:
- 120 g Toftkær forkogte økologiske sorte bønner
- 1 løg
- 1 spsk. olie
- 1 stor spsk. spidskommen
- 350 g hakket oksekød
- 2 fed hvidløg
- 1 oksebouillon terning opløst i 1 dl vand
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 tsk. kanel
- 2 tsk. korianderpulver (kan undlades)
- 1 spsk. balsamico
- Chili efter behag
Tilberedning:
Hak løg, hvidløg og chili. Varm olie op i en gryde og svits løg, hvidløg, spidskommen, chili, kanel og korianderpulver af. Tilsæt det hakkede kød og svits til det er brunt. Tilsæt de hakkede tomater, balsamico og oksebouillonen. Lad retten simre i 20 min. imens du forbereder tilbehøret. Kog de sorte bønner i 10 min. og tilsæt dem derefter. Smag til med chilipulver, salt og peber.
Forslag til tilbehør: Ris, salat, avocado og cremefraiche