Fiskefrikadeller med urteremoulade
Lækre fiberrige fiskedeller med FiberHUSK
FiberHUSK binder væske og kan derfor holde sammen på fiskefars, grøntsager og urter.
Ingredienser
400 g fersk fisk (ex. lyssej, torsk, rødspætte, laks)
150 g grøntsager/krydderurter (porre, peberfrugt, spinat, persille, basilikum)
1 æg
1 tsk salt
1 spsk. FiberHUSK
Urteremoulade
Et fedtfattigt og kostfiberrigt alternativ til remoulade.
1 dl blandet grønt (f.eks.selleri, gulerod, agurk, syltet agurk)
Fremgangsmåde
- Fiskekød og grøntsager hakkes fint i foodprocesser.
- Røres sammen med de øvrige ingredienser.
- Farsen stilles køligt i 2+ min. inden den formes til frikadeller og steges i olien panden, i ovnen ved 180 grader eller koges i tynd fiskefond til fiskeboller.
- Kan serveres med groft rugbrød og urteremoulade.
- Bages ved 180-200 grader i ca. 20 min.
Læs mere på www.fiberhusk.dk, hvor du kan læse mere om FiberHUSK® produkterne og finde flere opskrifter.