Græskarsuppe med karry
Herlig opskrift på græskarsuppe med karry
Højt indhold af provitamin A (betacaroten), kalium, fibre og antioxidanter.
Ingredienser:
- ½ løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, knust
- 2 tsk karry (efter smag)
- 1/4 liter vand
- ½ liter græskarpuré (konserves eller hjemmelavet)
- ½ liter hønse- eller grøntsagsbouillon
- 2 spsk Udo´s Choice 3-6-9 Oil Blend
- 1 1/4 dl yoghurt naturel
- ½ tsk salt
- 2 tsk græskarkerner
Sådan gør du:
- Bland løg, karry og vand i en gryde, og lad det simre til løgene er bløde og væsken kogt ind til det halve (ca. 10 minutter).
- Tilsæt græskarpuré og bouillon, og lad suppen simre under låg ved svag varme ca. 20 minutter.
- Rør suppen igennem et par gange undervejs.
- Tag gryden af varmen, tilsæt Udo´s Choice 3-6-9 Oil Blend, yoghurt og salt (Udo´s Choice 3-6-9 Oil Blend er sart og skal derfor ikke koge med).
- Blend suppen jævn, og smag til med salt og peber. Anret med ristede græskarkerner, og server straks.