Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Rasta Pasta

Rasta Pasta er en unik krydderiblanding med en varm og sammensat base tilsat noter af citrontimian, hvidløg og paprika. Vi har ladet os inspirere af Caribiens farver og smagsudtryk og udviklet en krydderiblanding, der sparker pastaretten ind i nye højder, hvor både børn og voksne kan være med. Med Rasta Pasta får du masser af smag med power til din pastaret.

Rasta Pasta

Rasta Pasta
Denne enkle ret kan tilberedes med et hav af forskellige grøntsager, den kan spises som tilbehør eller hovedret og den kan kombineres med lyst kød, fisk eller brød. Og så er den flot!

Ingredienser
500 gram pasta
300 gram blandede grøntsager i rasta farverne rød, gul og grøn, fx peberfrugt, grøn squash, forårsløg
1 spsk Rasta Pasta
2 spsk smagsneutral olie
Salt, peber, eddike, sukker
1 god håndfuld hakkede, friske krydderurter (Fx persille, koriander eller hvad nu din have eller grønthandler kan byde på)

Sådan gør du
Kog pastaen. Svits Rasta Pasta og grøntsager kort i olie i en varm wok. Vend derefter den kogte pasta i de varme grøntsager. Smag til med salt, peber,
en sjat eddike og en knivspids sukker. Vend krydderurter i retten.
Sæt Bob Marley på og spis.

TIPS
Rasta Pasta retten kan også serveres kold som pastasalat, evt. tilsat lidt creme fraiche, så retten bliver mere cremet.
Prøv også Rasta Pasta som rub på lyst kød eller fisk eller brug den til at sætte smag på din sauce.
Rasta Pasta fungerer også godt i retter med kokosmælk

Opskriften er venligst udlånt af: Mill & Mortar

Sortér efter