Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri lasagne

Opskrift på lækker lasagne uden gluten

Lasagne med og uden pastaplader

Til 4 personer

Ingredienser:

  • Glutenfri pasta plader eller 2 mellemstore courgetter eller 1 stor, skåret på langs i tynde skiver
  • 1 mango, skrællet og skåret i tynde flager eller strimler
  • Lidt salt og friskmalet sort peber
  • Lav bechmelsovsen imens kødsovsen koger ind.
  • Bechamelsovs
  • 1 kæmpe spiseskefuld kokosolie uden smag
  • 3 spsk fuldkornsrismel
  • ½ liter sojamælk
  • 1 tsk muskatnød, revet
  • Friskmalet hvid peber
  • salt efter smag

Fremgangsmåde:

  1. Smelt koksolie i en gryde.
  2. Hæld melet ved, og rør kraftigt med en grydeske. Det skal ikke klumpe. 
  3. Rør sojamælk i lidt efter lidt. Sovsen skal være fløjlsblød.
  4. Tænd ovnen på 180 grader.
  5. I et ildfast fad kommer du lagvis først kødsovs, bechamelsovs, enten lasagneplader eller courgetter og mango og så kød igen.
  6. Slut af med kød og en smule bechamelsovs.
  7. Bag ved 180 grader i cirka 30 minutter.

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter