Glutenfri og laktosefri citronkage
Ingredienser:
- 1 Pose Brødklapper Æble/Kanel
- 180 g rørsukker
- 2 stk bagepulver
- 2 stk vaniljesukker
- 80 g kokosmel
- 6 æg
- 1 dl rapsolie (koldpresset)
- 3 – 4 spsk. citronsaft
- Reven skal af 1 citron
Citronglasur:
- 1 – 2 spk. citronsaft
- Reven skal af 1 citron
- 100 g flormelis
Sådan gør du....
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Brødklapperblandingen og alle tørre ingredienser blandes sammen, tilsæt øvrige ingredienser og pisk det sammen til en grød. Dejen fordeles i en form 30 x 20 cm beklædt med bagepapir.
Bages midt i ovnen 25 - 30 min.
Når kagen er afkølet lidt sprøjtes eller smøres et tyndt lag citron glasur på og pyntes evt. med lidt frisk citronmelisse. En dejlig frisk kage. Server evt. sammen med cremefraiche.
Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack