Glutenfri og fiberrig julebrød
Lækker glutenfri julebrød/kage med masser af fibre
Ingredienser:
- 3 æg
- 150 g Philadelphia neutral
- 150 g abrikos eller appelsin marmelade
- reven skal af 2 økologiske appelsiner
- 50 g syltede appelsin tern
- 50 g syltede sukat tern
- 75 g rosiner
- 3/4 dl olie
- 45 g Naturlic fiber
- 3 tsk bagepulver
Færdigbagt brød vendes i flormelis
Sådan gør du..
Æg piskes skummende, Philadelphia og marmelade piskes i æggene, tilsæt appelsin, sukat og rosiner i blandingen. Olie, Naturlic fiber og bagepulver røres i (tilsæt lidt appelsinsaft hvis dejen er for fast) og lad dejen trække et par minutter inden den hældes i form (størrelse 1 l) beklædt med bagepapir.
Bagetid: ca. 30 min 200 grader varmluft. Når brødet er afkølet sigtes der lidt flormelis over.
Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack