Gluten- og laktosefrie grønne pandekager
Skøn opskrift på spinatpandekager til enhver lejelighed.
Lækre gluten- og laktosefrie grønne pandekager.
De her pandekager både smager godt og er samtidig rigtig sund.
Ingredienser
ca. 7 stk.
1 moden bananer
1 æg
1 dl plantemælk
1 stor håndfuld frisk spinat
1 tsk matcha pulver
1 knivspids salt
1 dl boghvedemel
Evt. ½ tsk bagepulver
Olie til stegning
Topping:
Bær, kokossirup og kokosmel
eller
Rygeostcreme m. purløg (ikke laktosefri) og røget laks
Sådan gør du:
Blend alle ingredienser, med undtagelse af boghvedemelet, til en cremet konsistens.
Tilsæt mel og rør den jævn.
Kom lidt olie og 2 spsk. dej på en mediumvarm pande.
Steg pandekagerne 3-4 min på den ene side og ca. 1 min på den anden side.