Glutenfri karamelmüsli
Denne er så god, at den kan spises som ren snack!
Ingredienser
Brug en pande:
100 g havregryn (store glutenfrie)
50 g græskarkerner
50 g solsikkekerner
35 g sesamfrø
85 g blandede nødder
3 spsk. FiberFin
50 g gojibær/evt. rosiner eller tørret kokos
100 g Sukrin Gold
2 spsk. FiberSirup Gold
3 dråber stevia karamel/english toffee
Lidt salt
2-3 spsk. vand
Sådan gør du:
Bland havregryn, kerner, frø og nødder i en skål og sæt det i ovnen på 180 grader i 8 min.
Mens dette ristes i ovnen, blander du Sukrin Gold, FiberSirup, steviadråber, salt og vand i en gryde og opvarmes til alt smelter sammen og får en flydende konsistens.
Bland den våde blandingen godt med den tørre og bag i 5-10 min på 180 grader.
Sæt så ovnen ned til 50 grader varmluft eller 100 grader over/undervarme i ca 15-20 min. til müslien er tørret. Blandingen får en mørk farve udenpå, men skal ikke være brændt.
Billede og inspiration er hentet fra bloggen til Susanne Nesse
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 334 kcal • protein: 12 • kulhydrater: 19 • fedt: 20 • kostfibre: 14
www.sukrin.com/dk/