Glutenfri lakrids cookies
Lækre og sprøde 40 stk
Ingredienser:
- 1 Pose Brødklapper Neutral
- 125 g smør
- 140 g rørsukker
- 2 spsk agave sirup eller anden sirup
- 2 spsk vand
- 1½ tsk vaniljesukker
- 1 tsk natron
- 5 g rålakrids
- 1 tsk kanel
Sådan gør du..
Smør, rørsukker, vand og sirup kommes i en gryde, det hele varmes/smeltes sammen til sukkeret er helt smeltet. Brødklapper blandingen og øvrige ingredienser blandes og hældes i den varme gryde, og det hele røres godt sammen til en grød, Der sættes små klatter af grøden med teske på bageplade med bagepapir, der bliver 4 plader - 10 cookies på hver plade.
Bag 2 plader af gangen ved 180 grader, varmluft ca.10 min.
Tag kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle på helt på bagepladen eller bagepapiret så de ikke går i stykker (kagerne er helt bløde når de kommer, bliver sprøde og lækre når de er afkølede). Næste hold bages. Opbevares i tætsluttede dåse/glas.
Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack