Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri lakrids cookies

Lækre og sprøde 40 stk

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Neutral
  • 125 g smør
  • 140 g rørsukker
  • 2 spsk agave sirup eller anden sirup
  • 2 spsk vand
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 1 tsk natron
  • 5 g rålakrids
  • 1 tsk kanel

Sådan gør du.. 

Smør, rørsukker, vand og sirup kommes i en gryde, det hele varmes/smeltes sammen til sukkeret er helt smeltet. Brødklapper blandingen og øvrige ingredienser blandes og hældes i den varme gryde, og det hele røres godt sammen til en grød, Der sættes små klatter af grøden med teske på bageplade med bagepapir, der bliver 4 plader - 10 cookies på hver plade.

Bag 2 plader af gangen ved 180 grader, varmluft ca.10 min.

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle på helt på bagepladen eller bagepapiret så de ikke går i stykker (kagerne er helt bløde når de kommer, bliver sprøde og lækre når de er afkølede). Næste hold bages. Opbevares i tætsluttede dåse/glas.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter