Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri havregryn cookies

Prøv vores havregryn cookies uden gluten

Antal: Ca. 10 stk.

Ingredienser:

  • 100 g glutenfri havregryn (gerne grove)
  • 40 g kokosolie
  • 4 spsk. flydende honning
  • 2 spsk. agavesirup
  • 2 tsk. majsmel
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • Ca. 40 g 85 % mørk chokolade eller sukkerfri chokolade
  • Lidt fint hakkede gojibær

Fremgangsmåde:

  1. Smelt kokosolie, honning og agavesirup i en lille gryde ved svag varme. 
  2. Kom havregryn, vaniljepulver og majsmel i og rør det hele godt sammen. 
  3. Brug ca. ½ spsk. havregrynsblanding til hver kage, og pres blandingen ud i tynde cirkler på en bageplade med bagepapir.
  4. Fugt evt. bagsiden af skeen, så bliver de lidt lettere at glatte ud. De skal være så tynde som muligt men samtidig være uden huller.
  5. Bages i 12-14 minutter ved 175 grader. De skal være godt bagte, men hold øje med dem, for lige pludselig går det hurtigt. 
  6. Lad dem køle af, og pynt dem med smeltet chokolade og fint hakkede gojibær. 
  7. Opbevar dem herefter i køleskabet, for så bliver de hårde og crunchy.

Hent opskriften som PDF-fil HER.

Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter