Glutenfri havregryn cookies
Prøv vores havregryn cookies uden gluten
Antal: Ca. 10 stk.
Ingredienser:
- 100 g glutenfri havregryn (gerne grove)
- 40 g kokosolie
- 4 spsk. flydende honning
- 2 spsk. agavesirup
- 2 tsk. majsmel
- ½ tsk. vaniljepulver
- Ca. 40 g 85 % mørk chokolade eller sukkerfri chokolade
- Lidt fint hakkede gojibær
Fremgangsmåde:
- Smelt kokosolie, honning og agavesirup i en lille gryde ved svag varme.
- Kom havregryn, vaniljepulver og majsmel i og rør det hele godt sammen.
- Brug ca. ½ spsk. havregrynsblanding til hver kage, og pres blandingen ud i tynde cirkler på en bageplade med bagepapir.
- Fugt evt. bagsiden af skeen, så bliver de lidt lettere at glatte ud. De skal være så tynde som muligt men samtidig være uden huller.
- Bages i 12-14 minutter ved 175 grader. De skal være godt bagte, men hold øje med dem, for lige pludselig går det hurtigt.
- Lad dem køle af, og pynt dem med smeltet chokolade og fint hakkede gojibær.
- Opbevar dem herefter i køleskabet, for så bliver de hårde og crunchy.
Hent opskriften som PDF-fil HER.
Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.