Glutenfri og laktosefri grissini
Lækre sprøde snacks med masser af fibre og proteiner
Ingredienser:
- 1 Pose Brødklapper Neutral
- 1 tsk natron
- 1-1½ tsk salt
- 2½ dl vand
- 5 spsk olie (koldpresset rapsolie)
Sådan gør du..
Brødklapper blandingen blendes til en halvgrov melblanding og hældes i en skål. De øvrige ingredienser tilsættes og det hele røres godt sammen til en grød. Blandingen hældes ud på bagepapir og rulles ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir (25x35 eller som en bageplades størrelse). Herefter skæres/trykkes tynde stave med lang kniv eller paletkniv, efterhånden som grissini stavene skæres, trækkes de fra hinanden og ud på ekstra bagepapir. Gentages ved nr. 2 plade.
Begge plader bages midt i ovnen ca. 30 min. ved 180 grader varmluft.
Grissini-stavene afkøles på rist og opbevares evt. i glas.
De glutenfri grissini har en dejlig smag der minder om bacon. En lækker snacks til ostebordet eller madpakken.
Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack