Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri og laktosefri grissini

Lækre sprøde snacks med masser af fibre og proteiner

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Neutral
  • 1 tsk natron
  • 1-1½ tsk salt
  • 2½ dl vand
  • 5 spsk olie (koldpresset rapsolie)

Sådan gør du.. 

Brødklapper blandingen blendes til en halvgrov melblanding og hældes i en skål. De øvrige ingredienser tilsættes og det hele røres godt sammen til en grød. Blandingen hældes ud på bagepapir og rulles ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir (25x35 eller som en bageplades størrelse). Herefter skæres/trykkes tynde stave med lang kniv eller paletkniv, efterhånden som grissini stavene skæres, trækkes de fra hinanden og ud på ekstra bagepapir. Gentages ved nr. 2 plade.

Begge plader bages midt i ovnen ca. 30 min. ved 180 grader varmluft.

Grissini-stavene afkøles på rist og opbevares evt. i glas.

De glutenfri grissini har en dejlig smag der minder om bacon. En lækker snacks til ostebordet eller madpakken.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter