Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Teboller, glutenfrie

Prøv vores opskrift på teboller uden gluten

Antal: 12-14 stk.

Ingredienser:

  • 500 g letmælk
  • FiberHUSK®: 1 strøget spsk + 1 strøget tsk
  • 620 g rismel
  • 100 g Maizena (majsstivelse)
  • 70 g sukker
  • 80 g blødt smør eller margarine
  • 1/2 tsk stødt kardemomme
  • 1/2 tsk stødt koriander
  • 25 g gær
  • 120 g æg
  • 60 g rosiner

Fremgangsmåde: 

  1. Dejen bør røres med maskine. 
  2. Mælken lunes (håndvarm) og kommes i røreskålen sammen med Huskpulver. 
  3. Blandingen røres i 5 min., så Huskpulveret gelerer. 
  4. Melsorterne, sukker, smør, krydderier og smuldret gær afvejes i en skål. 
  5. Æggene røres ind i den gelerede mælkeblanding. 
  6. De afvejede ingredienser kommes ligeledes i røreskålen og røres med i 15 min. 
  7. Rosinerne røres i. 
  8. Røreskålen dækkes med plastfilm, og dejen forhæver ved 28 °C i ca. 30 min. 
  9. Smør hænderne i olie inden håndtering af dejen. 
  10. Dej til en bolle tages op med en ske, trilles rund i hænderne og sættes på en bagepapir-beklædt bageplade. 
  11. Bollerne dækkes med et let, fugtigt klæde og stilles lunt til hævning i 45 min.
  12. Bollerne smøres med sammenpisket æg.
  13. Bages ved 250 °C i 12-15 min.

Kilde: Naturlig Glutenfri Bagning.
W. Ratje Frøskaller ApS.

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter