Glutenfri knækbrød
Opskrift på knækbrød uden gluten
Ingredienser:
- 1 dl hørfrø (opblødt i 1 dl vand i 1 time)
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl solsikke- eller græskarkerner (eller halvt af hver)
- 1 dl boghvedegryn
- 1 dl fuldkornsrismel
- 1 dl majsmel
- 1 dl olivenolie
- 2 dl vand
- 1 tsk økologisk bagepulver
- 1 tsk Lima eller Himalaya salt
- 3 tsk Fiber Husk
Fremgangsmåde:
- Bland alle ingredienser sammen i en skål. Brug en grydeske, da massen bliver meget klistret.
- Læg halvdelen af dejen på et stykke bagepapir.
- Læg et andet stykke bagepapir over, og rul dejen til en flad pandekage med en kagerulle.
- Gentag med den anden halvdel af dejen.
- Fjern det øverste stykke bagepapir, og opdel dejen i passende stykker med en dejskraber.
- Bag knækbrødene ved 180 grader i ca. 20 minutter. Afkøl og opbevar i lufttæt glas eller dåse