Glutenfri kammerjunker
Lækre med masser af fibre og proteiner
Ingredienser:
- 1 Pose Brødklapper Neutral
- 100 g rørsukker
- 1½ tsk bagepulver
- 1½ tsk vaniljesukker
- 1½ tsk kardemomme
- ½ tsk salt
- 1 dl fløde
- 3 æg
- 3 spsk olie
Sådan gør du..
Brødklapper blandingen blendes til en halv grov mel, blandes med alle tørre ingredienser, øvrige ingredienser tilsættes og hele røres godt sammen. Tril kugler eller sættes på med 2 teskeer, størrelse som små valnødder, sættes på bageplade med bagepapir
Forbages 15 min varmluft ovn 170 grader.
Kammerjunkerne tages ud af ovnen, halveres med god savkniv, sættes tilbage på bagerist eller bageplade (der er nok til 2 plader)
Kammerjunkerne sættes ind i den varme ovn igen (170 grader varmluft) og færdigbages 7- 8 min. Sluk ovnen og lad kammerjunkerne få hele eftervarmen med ovnlågen på klem.
Opbevares i kagedåse med tætsluttede låg.
Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack