Små tykke pandekager med æble og kanelsukker
Prøv vores opskrift på pandekager med æble og kanelsukker.
Antal: 10-12 stk.
Ingredienser:
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 spsk rørsukker
- 3 æg
- 2 dl mælk eller æblemost
- 100 g tørrede æbleringe
- eller æblestykker
- 50 g valnøddekerner
- 50 g smør
- Bland mel, bagepulver og rørsukker i en skål.
- Pisk æggene ud i skålen. Pisk æggene godt sammen med melblandingen, til dejen er uden klumper.
- Tilsæt mælk eller æblemost lidt ad gangen. Pisk dejen jævn.
- Klip æbleringene i lidt mindre stykker. Hak valnødderne groft. Bland valnødderne og æblestykkerne i dejen.
- Smelt smør på panden. Kom et par skefulde dej på til hver pandekage. Steg 2-3 min. på hver side ved middelvarme.
- Spis de lune pandekager med et drys kanelsukker eller vaniljeis.