Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Mælkefri jordbæris

- En smagfuld og cremet is til sommeren!

 

Til ca. 750 ml.

  • 5 dl jordbær (friske eller frosne)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 ½ dl hampemælk 
  • 1 ¼ dl honning eller agavesirup
  • 1 ½ tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  • 1 tsk. citronsaft
  • 3 plader gelatine opløst i ½ dl. kogende vand – er du vegetar, prøv i stedet 1/2 tsk guarkernemel eller johannesbrødkernemel.

Blend de ingredienserne i en god blender, indtil cremen er fint pureret og cremet.
Fyld derefter iscremen i en enliters form med låg, eller fyld iscremen i en isterningebakke. 
Når isen er frosset, efter cirka 8 timer eller natten over, tøs den så meget op, at kanterne let slipper siderne af formen. Knæk isen over i tre dele og blend delene i en foodprocessor. Det kan være isen først bliver grynet, men derefter vil den samle sig.

Fyld ismassen over i formen igen og server eller sæt den tilbage i fryseren for ½ – 1 time eller før servering. Tag isen ud ca. 20-30 minutter før servering.
 

Sortér efter