Gluten- og laktosefrie pandekager
Prøv blogger Maria Engbjergs opskrift på lækre gluten- og laktosefrie pandekager!
Antal: 12 stk.
Ingredienser:
- 2 æg
- 200 g rismel
- 4 1/2 dl soyamælk
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk kokossukker
- 1/2 tsk vaniliepulver
- 1/2 tsk kardemomme
- 1 spsk smeltet kokosolie
Sådan gør du:
Pisk æggene sammen med kokossukker, tilsæt soyamælk og pisk igen.
Bland mel, salt og krydderier i dejen. Smelt kokosolien på den pande du vil stege pandekagerne på og kom det i dejen.
Steg pandekagerne gyldne på hver side og spis dem med dit yndlings pandekage fyld.
TIP! Lav den lækre dessert over bål f.eks. til Skt. Hans.
Kilde: www.urtekram.dk