Clearspring sommerdessert
Prøv vores opskrift på Clearspring sommerdessert
Antal: 4-6 portioner
En dejlig kølende sommerdessert lavet med et vegetarisk geleringsmiddel, som er et ekstrakt af en lillabrunlig slags tang. Den er helt gennemsigtig og kan bruges i stedet for husblas som jo er lavet af dyreknogler.
Agar er rig på jod. Den har ingen kalorier eller smag i sig selv og er super nem at bruge. Da den har en kølende effekt på kroppen, er den god at bruge om sommeren, eller hvis du generelt har brug for at bliver kølet ned (fysisk og mentalt). Den er med til at give din krop en afslappet følelse og er god til mennesker med for meget ild eller yang/maskulin energi. Yang-energi kan komme fra for meget salt eller animalske proteiner.Ingredienser:
- 3 kopper æble juice
- 1 spsk. agar flakes (vegatarisk geleringsmiddel i stedet for gelatine)
- En knivspids salt
- Kom juice og agar flakes i en lille kasserolle, og lad dem ligge i blød i 15-30 minutter.
- Bring det derefter op at koge på en mellem varme, tilføj salt, og lad det simre, indtil agar flagerne er opløst.
- Hæld derefter op i portionsskåle eller små serveringskopper, og lad dem afkøle i køleskabet.
- Serveres med mynteblade som pynt.