Proteinpandekager med spinat
Ingredienser til 4 stk pandekager:
3 æg
3 spsk havreklid
4-5 spsk havregryn
1 spsk Nyborggaard hampeproteinpulver
2 spsk sk
1-2 håndfulde spinat, frisk eller frossen
2 udblødte dadler (kan udelades)
½ tsk kardemomme
½ tsk vanillepulver
1 knsp uraffineret flagesalt
Jomfrukokosolie til stegning
Topping: Skyr og blandede bær eller økologisk laks og grønt
Blend æg, havreklid, havregryn, hampeproteinpulver, skyr og krydderier til en grov masse. Tilsæt spinaten, den skal være drænet for væde og hakket groft. Sæt fire små pandekager på den smurte pande og steg i 3-4 min. på hver side. Serveres lune, toppet med Skyr og friske bær eller til frokost med økologisk laks og grønt.
Denne opskrift er udarbejdet af Anette Harbech Olesen, forfatter og aktuel med bøgerne Hjernegod mad og Glutenfri mad. Anette blogger om mad og sundhed på www.madforlivet.com.