Lemon Custard
Opskrift på Lemon Custard uden æg, mælk eller smør
Denne opskrift hjælper dig til at undgå æg, mælk, ost og smør.
Desserten kan spises kold eller varm.
Antal: 4-6 portioner
Ingredienser:
- 1/2 kop æblejuice
- 1 spsk. agar flakes
- 1/2 kop ahornsirup eller rissirup
- En knivspids salt
- 2 spsk. citron skal
- 1/4 kop citron saft
- 2 spsk. kuzu rod pulver
- 1/3 kop soyadrik
- Citron skiver til pynt
Fremgangsmåde:
- Bring æble juice og agar flager op at koge, og lad dem simre i 8-10 minutter, indtil agar flagerne er opløst.
- Rør rundt.
- Tilføj sirup, salt og citronskal til gryden, og rør rundt igen.
- Opløs kuzu rod pulveret i kold soya drik, og tilføj derefter agar blandingen.
- Rør konstant rundt, indtil væsken er gennemsigtig og bobler.
- Sluk så for varmen, tilføj citronsaft, og bland godt rundt.
Opskrift: Clearspring.