Nyborggaards grønne yoghurt
Nyborggaards grønne yoghurt
Ingredienser til 2 personer:
1 avocado
1 æble
½ banan
1 håndfuld spinat, frisk eller optøet
6-8 cashewnødder eller mandler
Saften af ½ citron
1 spsk. Nyborggaard proteinpulver
½ tsk vaniljepulver
½ dl Acido, kokosyoghurt eller mandelmælk
Pynt: Hjemmelavet mysli og bær
Optø eller skyl spinaten og dræn den for væde. Skær æblet i mindre stykker og skræl avocadoen. Blend samtlige ingredienser i blender eller med stavblender. Juster konsistensen med Acido, kokosyoghurt eller mandelmælk. Server den grønne yoghurt med en hjemmelavet mysli og top med bær.
Denne opskrift er udarbejdet af Anette Harbech Olesen, forfatter og aktuel med bøgerne Hjernegod mad og Glutenfri mad. Anette blogger om mad og sundhed på www.madforlivet.com.