Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Romfromage

Prøv opskriften på en skøn dessert

Til 5 personer

Du skal bruge:

4 blade husblas

3 stk pasteuriserede æggeblommer

3 stk pasteuriserede æggehvider

50 g sukrin gold

2½ dl piskefløde

1 dl hvid rom

100 g friske hindbær

35 g kokosflager

Sådan gør du:

Sæt husbladsen i blød i koldt vand

Pisk æggehviderne stive

Pisk fløden stiv

Pisk æggeblommerne med sukrin gold til sukrinen er opløst eller tæt på

Smelt husbladsen over vandbad

Kom rommen i husbladsen så den køler lidt af

Pisk rom og husblads i æggeblommerne

Vend den piskede fløde i

Vend de stiftpiskede hvider forsigtigt i

Læg 2-3 hindbær i bunden af hvert glas

Fordel fromagen i glassene

Er der hindbær tilbage, så sæt dem på toppen

Sæt fromagen på køl i nogle timer

Rist kokosflagerne og brug dem til pynt på fromagen

Jeg pyntede også med lidt frysetørrede hindbær, for at give lidt kulør på toppen.

Rom og Sukrin Gold er bare bedste venner!

Kilde: www.mindfulmad.dk

Sortér efter