Romfromage
Prøv opskriften på en skøn dessert
Til 5 personer
Du skal bruge:
4 blade husblas
3 stk pasteuriserede æggeblommer
3 stk pasteuriserede æggehvider
50 g sukrin gold
2½ dl piskefløde
1 dl hvid rom
100 g friske hindbær
35 g kokosflager
Sådan gør du:
Sæt husbladsen i blød i koldt vand
Pisk æggehviderne stive
Pisk fløden stiv
Pisk æggeblommerne med sukrin gold til sukrinen er opløst eller tæt på
Smelt husbladsen over vandbad
Kom rommen i husbladsen så den køler lidt af
Pisk rom og husblads i æggeblommerne
Vend den piskede fløde i
Vend de stiftpiskede hvider forsigtigt i
Læg 2-3 hindbær i bunden af hvert glas
Fordel fromagen i glassene
Er der hindbær tilbage, så sæt dem på toppen
Sæt fromagen på køl i nogle timer
Rist kokosflagerne og brug dem til pynt på fromagen
Jeg pyntede også med lidt frysetørrede hindbær, for at give lidt kulør på toppen.
Rom og Sukrin Gold er bare bedste venner!
Kilde: www.mindfulmad.dk