Trifli med blåbærsyltetøj
Prøv den nemme og vildt lækre dessert, trifli med blåbærsyltetøj.
NØDDEKNAS
50 g mandler
50 g hasselnødder
1 dl finvalsede havregryn
50 g smør
2 spsk. Sweet Like Syrup fra Good Good
Flagesalt
MASCARPONE CREME
1 vaniljestang
3 dl piskefløde 38%
250 g mascarpone
Revet citronskal
2-3 dråber Sweet Drops of Stevia m. vanilje
DU SKAL OGSÅ BRUGE
4 spsk. Sweet Blueberry Jam
200 g friske blåbær
Frisk mynte
Skovsyrer
Spiseligt glitter
REMGANGSMÅDE
Nøddeknas: Hak nødder og kom dem og havregryn på en varm pande med smør, Sweet Like Syrup og flagesalt.Rist nødderne i ca. 5 minutter, og lad dem herefter køle af på et stykke bagepapir.
Mascarpone creme: Flæk en vaniljestang og skrab kornene ud. Pisk fløde let med vaniljekorn, og rør forsigtigt mascarpone i. Smag mascarpone-creme til med revet citronskal og Sweet Drops of Stevia.
Fordel blåbærmarmelade, nøddeknas, mascarpone creme og friske blåbær
i 4 glas. Pynt med frisk mynte, skovsyrer og spiseligt glitter for at opnå den rigtige
nytårsstemning.
CREDIT
Gadtoftvisholm