Jordbær koldskål med havregrynscrunch
Forfriskende sommer opskrift
• 4 dl soyadrik
• 1-2 dl frosne bær (smag & behag)
• 1 tsk vaniljepulver
• ½ tsk. sødemiddel eller 1 tsk. agavesirup
• Citron (efter smag)
• evt. ½ scoop proteinpulver med vaniljesmag (kan undlades, men det giver koldskålen en dejlig vaniljesmag samt en lækker cremet konsistens)
- ovenstående ingredienser blendes og hældes over i en skål.
Crunch:
50 g havregryn
50 g mandler
1 spsk kanel
1 tsk salt
½ tsk sødemiddel eller 1 tsk. agavesirup
1 spsk kokosolie
Hak mandler og smelt kokosolien på en pande. Kom nu havregryn, mandler, salt, sød og kanel på panden og rist det godt. Kom nu drysset på toppen af koldskålen og pynt evt. med lidt friske jordbær og et mynteblad.
Kilde: Juliebruun.com