Jordbærkoldskål
Prøv Trine Vesteraas opskrift på jordbærkoldskål
Opskrift til 2 personer
Ingredienser:
- Koldskål
- 2 dl soja yoghurt
- 2 dl sojamælk med vanilje
- 2 tsk. agavesirup
- ½ tsk. vaniljepulver
- 10 frosne/friske jordbær
- 1 dl glutenfri havregryn
- ½ spsk. kokosolie
- 1 spsk. agavesirup
- 1/4 tsk. vaniljepulver
- 1 spsk. sesamfrø
- Koldskål: Alle ingredienser blendes til jordbærrene er findelte.
- Ristede havregryn: Smelt kokosolie og agavesirup på panden. Kom resten af ingredienserne ved, og rist ved middelvarme, til blandingen er gylden. Lad blandingen køle af inden servering. Kan også bruges som müsli.
Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.
Hent opskriften som PDF-fil HER.